Doprava a platba
   

115,- Kč - balík do ruky

Platba předem

Platba předem

79,- Kč - osobní odběr,    viz. výdejní místa

240,- Kč - cenný balík, pouze platba převodem

Při objednávce nad 2.000 kč

poštovné ZDARMA

Výdejní místa


Ověřeno zákazníky

Návštěvnost

TOPlist

Ochrana osobních údajů

Zpracování osobních údajů

1.   Udělujete tímto souhlas společnosti Krámek u Barborky , se sídlem Otevřená 14, 641 00 Brno  IČ: 704 12 901, aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovávala tyto osobní údaje:

-              jméno a příjmení, adresa, e-mai,  telefonní číslo

2.   Tyto data jsou  nutné za účelem zpracování, vyřízení a odeslání objednávek . Tyto údaje budou zpracovány pouze po dobu vyřízení objednávky pokud si zákazník bude přát vymazání ze systému.

3.  S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti Krámek U Barborky.

4.    Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

a.      Poskytovatel softwaru www.sunlight.cz

b.      Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

 5.    Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

-          vzít souhlas kdykoliv zpět

-          požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,

-          požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,

-          vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,

-          požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,

-          v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Hledání:
Nákupní košík
V košíku je 0 položek
za celkovou částku 0,00 Kč
Přihlášení
Novinky na email